Descriere: - Acest homebrew este un simplu video si audio player, dar are ceva in plus, ceva ce cu totii am cautat o vreme indelungata. Trec direct la subiect, cum suna: 1x-20x VOLUME !? - Este singurul program care chiar amplifica sunetul difuzoarelor consolei noastre preferate (Analog SUS si JOS pt. reglare) muzica se va auzi considerabil mai tare iar optiuniile de repeat si random sunt iarasi bine venite. In afara de asta am realizat ca filmele se vad ceva mai bine decat cu video playerul integrat in firmware, nu cunosc insa explicatia. Pt. mine a devenit un vis programul acesta . Instalare: - Downloadati fisierul din link-ul de mai jos - Dezarhivati folderul din interiorul rar-ului downloadat - Copiati folderul dezarhivat mai devreme in locati PSP/GAME din cardul dumneavoastra (dupa ce ati conectat consola la PC prin cablul U.S.B). Download Folosire: - Tastele sunt afisate in permanenta in partea de jos a ferestrei. Nu cred ca ve-ti intampina greutati. Observatii: - Difuzoarele PsPului nu au fost proiectate sa mearga la capacitatea maxima la care le duce acest program. - Folositi casti si astfel rezolvati orice posibile neplaceri priviind difuzoarele.
|