| MoTzU | Date: Thursday, 2008-11-27, 1:06 Pm | Message # 1 |
|
-| n00b* |-
Group: Membru
Status: Offline
| Salutare:P Poza asta am facuto cu photoshop CS 2 ...as vrea sa stiu dak se poate face scr miscator sa apara si sa dispara tip "poza.gif" ..nu prea le am cu photoshop :-@ si m'am gandit ca poate ma ajutati voi :P Ceva idee stralucita la poza aia pls:*
Message edited by MoTzU - Thursday, 2008-11-27, 1:08 Pm |
| |
|
|
| killa-Z | Date: Thursday, 2008-11-27, 1:22 Pm | Message # 2 |
|
-| Elev |-
Group: hD-Web Designer
| Scrisul se poate face sa apara si dispara :). Cam asa ar trebui sa faci : -Window>>Animation -Dai Duplicate frame -Setezi opacitatea textului la 0(opacitatea o schimbi doar de pe al doi-lea frame,ai grija ca primul frame sa ramana neschimbat). -Dai tween pe primul frame(selectezi Next Frame si la Frames To Ad pui un numar intre 5-10,se poate si mai mult,in functie de cate de repede vrei sa apara si sa dispara textul). -Dai tween pe ultimul frame(selectezi First Frame,iar la Frames To Ad pui acelasi numar care l-ai pus si la primul frame) -Cand salvezi:dai pe FILE>SAVE FOR WEB&DEVICE(salvezi .gif) Sper ca ti-am fost de folos
Message edited by killa-Z - Thursday, 2008-11-27, 1:23 Pm |
| |
|
|
| MoTzU | Date: Thursday, 2008-11-27, 5:15 Pm | Message # 3 |
|
-| n00b* |-
Group: Membru
| Quote (killa-Z) -Cand salvezi:dai pe FILE>SAVE FOR WEB&DEVICE(salvezi .gif) nu pot sa o salvez tip gif doar photoshop(*.psd) :(( HeLp [-o< plss add motzu1994 sa vb
Message edited by MoTzU - Thursday, 2008-11-27, 6:21 Pm |
| |
|
|